Ännu en lyckad spelning på The Tivoli

Igår spelade vi ännu en gång på The Tivoli och det var helt fantastiskt att återigen stå på en av de bättre scenerna i Helsingborg och spela vår egenskrivna musik. Vi körde Now we’re here, Goodbye och självklart Trip Sixteen som är våra starkaste låtar just nu. Ni kan lyssna på Now We’re Here och Trip Sixteen på både Spotify och Youtube, men tyvärr har vi ännu inte haft möjlighet att spela in och släppa Goodbye än. Kommer antagligen senare i år. Den är riktigt mäktig, ordentligt känsloladdad, och utan tvekan en av de låtar vi i fortsättningen kommer spela live.

Tyvärr räckte rösterna inte för att gå till final i Popkorn, men vi ger inte upp hoppet än för juryn har fortfarande en plats kvar att fylla till finalen och då vi vi var jävligt nöjda med vår spelning i torsdags så lever vi fortfarande på hoppet om att komma dit.

Vill tacka er som kom till The Tivoli både den 25/1 och nu senast den 8/2. Betyder mycket att ha fans på plats som ger god energi och härlig känsla till bandet när vi ger allt på scen för att ni ska få en bra show. Stor tacksamhet går också till alla som fotograferar och filmar våra spelningar. Bästa!!

Ses och hörs snart igen:)

-TXVI

Photos by Frida Warnerbring

••••••••

Photos by Thomas Lundqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s