Bara Löv 2017

Välkommen till spelning och gårdsfest på Kärra Gård i Varalöv som vi i Trip Sixteen arrangerar tillsammans med Jens Bonde under lördagen den 26 augusti. 

Det kommer bli en kväll att minnas på gården med livemusik från först den mångsidiga sångaren Jens Bonde som tillsammans med Axel Brundin på gitarr ska vara förband till Trip Sixteen. Det kommer bli en spännande show med med än 15 olika låtar. Självklart med paus. En timmes föreställning kommer ni få med allt från soul till blues och rock. Jens Bonde öppnar showen och Trip Sixteen stänger den. 
Trip Sixteen upp på scen för att .  festen går igång kl 19.00 då Jens och Axel Brundin kommer gå på scen först och spela ett par låtar med lugn och skön stil för att sedan introducera rockbandet Trip Sixteen upp på scen med bl.a. låtar från sin första skiva Blood Sweat & Tears som ingår i VIP paketet ni får nu på lördag (Om du inte redan har fått din skiva dvs.) Bandet kommer även att spela covers på låtar från några av våra favoritband. 

Kärra Gård ligger 10 min utanför Ängelholm och typ 20-30 min utanför Helsingborg och du kan ta cykel, bil, buss eller taxi hela vägen ut till gården. Busshållplatsen heter N. Varalöv Möllebacken och ligger i närheten av Hotell Erikslund och Bed & Breakfast 33 i Varalöv.


Under mer än ett års tid har vi i bandet Trip Sixteen skrivit, repat, och spelat in musik för att förbereda oss för livespelningar och turné. Detta blir startskottet på denna karriär. Nu är det dags att göra oss klara för. Bara Löv 2017. Vi kommer göra allt för att ni ska få en riktigt bra musikupplevelse nu innan sommaren tar slut. Ses där.

 

Lyssna här

Spotify

Har du inte tillgång till Spotify kan du lyssna eller hitta annan musikspelare på följande länk: collabmixcity.com/tripsixteen


 

26 augusti på Kärra Gård

Inträde 100kr

19.00 

Jens Bonde & Axel Brundin

Trip Sixteen

VIP: 200kr (Måste bokas)

16.00 

Mat ( Helgrillad gris/ Helgrillad kyckling med potatisgratäng och sallad )

Mingel ( Häng på Kärra Gård och ta det lugnt ett tag med mat, vänner och crew innan spelningen börjar kl 19.00 )

Musik  (CD skiva ( TXVI Blood Sweat & Tears )


Inträde / Förköp

Vi tackar för att visar intresse och hoppas se dig här nu på lördag. Du kan välja att betala med Swish eller kontant vid entrén den 26 augusti men skriv helst upp dig på gästlistan genom att fylla i namn och email (alt. Tel) så vi kan planera på bästa sätt. Alternativt kan du förköpa din biljett i gårdsbutiken på Kärra Gård, från någon i bandet Trip Sixteen eller av någon i Bara Löv Crew 2017

swish_logo_325

Swish

Tack så mycket

Vi uppskattar verkligen ert stöd och kommer ge allt för att ni ska få en bra och minnesvärd kväll med oss på Kärra Gård den 26 augusti.

– Trip Sixteen & Jens Bonde

tripsixteen@gmail.com

Trip Sixteen – 0708247631

Kärra Gård – 0431 22128
 

Advertisements